Zelfliefde & ZelfrespectZelfliefde & Zelfrespect

STEL JIJ JEZELF DEZE VRAGEN ?

Heb ik een leven van mezelf? Hoeveel van mijn tijd op aarde leef ik voor het goedkeuren van anderen?

Wat doe ik graag? Waar ben ik goed in en hoeveel tijd besteed ik daaraan? Hoe lang is het geleden dat ik nog iets leuk voor mezelf deed, alleen voor mij?

Wat maakt dat ik zoveel stress heb? Waarom pieker ik zoveel? Waarom ben ik zoveel in gedachten bezig en krijg ik af en toe ongevraagd schuldgevoelens ?

WELL, I HAVE NEWS 4 U !

Vanaf vandaag ben ik er voor mezelf ”. Ik nodig je uit om de ogen te sluiten en dit een aantal keer luidop tegen jezelf te zeggen. Verplaats jouw denken eens naar je hart en neem eens waar wat het met je doet?

Ik mag mezelf graag zien & mijn eigen waarden respecteren. Ik mag in mezelf geloven en daarvoor opkomen. Het is OK om mijn hart & intuïtie te volgen.

Ben ik dan egoïstisch en/of narcistisch, als ik mezelf liefheb & respecteer?

Wat voel jij ? Als jij overtuigd bent dat je de moeite waard bent wat zal er dan rond jou gebeuren? Zal jouw leven dan terug richting krijgen, of niet ?

WHAT CAN eNeLPee DO 4 U ?

NIET veel! Alle antwoorden zitten bij jou vanbinnen en deze wijsheid is uniek.

Zou het kunnen dat jij bewust de deur naar jouw antwoorden gesloten houdt, of niet ?

Wat eNeLPee WEL doet, is jou begeleiden in jouw proces van “toegang krijgen”, in het zoeken & vinden wat jij nodig hebt om dé juiste richting te geven aan jouw leven.

Je komt dus NIET voor een “pilletje” of op “behandeling”, je komt WEL om die deur zelf te openen op een manier die enkel jij kan, zodat jij jouw leven terug die richting kunt geven dat het verdient.

Jouw antwoorden zullen je opnieuw leren omgaan met jouw intuïtie, je helpen steviger in het leven te staan en je grenzen beter leren kennen & aangeven.

Tijdens dit proces van “toegang” komt heel wat energie in beweging. De technieken voor de begeleiding van deze energie zijn dan ook wetenschappelijk ondersteund & worden op een liefdevolle & respectvolle manier in onderlinge toestemming aangewend, hoofdzakelijk via het gesproken woord (zie rubriek coaching … )