Wie is MaMo?

MaMo – Marnik Moenaert – eNeLPee

MaMo, Marnik Moenaert

°09-03-1969, Roeselare, België

Het centrale thema in het leven van Marnik Moenaert (MaMo) staat in het teken van bewustwording . Als kind voelt Marnik dat hij ” anders ” is, dat hij een boodschap te brengen heeft, alleen kan hij niet plaatsen wat er aan de hand is. Door discipline, hard werken – ondersteund door muziek op radio en TV – leert hij door vallen en opstaan op zijn manier om zich uit te drukken & evenwicht te krijgen in die toch zo andere maatschappij.

Het fascineert & inspireert hem om mensen te bestuderen, in beweging te zien op zich & onder elkaar. Deze interesse resulteerde in zijn hogere studies als Bewegings- & Ademhalingstherapeut.

Is het toeval dat het woord “inspiratie” eigenlijk “inademen” betekent?

Na zijn studies leert Marnik zijn vleugels spreiden in de wereld van communicatie via diverse verkoop- en leidinggevende functies. Na een commerciële carrière van meer dan 25 jaar hard werken neemt hij afscheid van deze horizontale wereld van cijfers & budgetten in het geloof dat mensen het belangrijkste kapitaal in een onderneming zijn. MaMo beslist er opnieuw vanuit het verticale te zijn, om vanaf nu vanuit het hart te werken.

Vanuit zijn voorliefde voor het artistieke doorheen muziek, dans en kunst en die verticale connectie die hij met artiesten voelt via hun boodschap door hun werk, is MaMo nu als Holistisch Coach op pad om allerhande artiesten te ondersteunen in het zoeken & terugvinden van de liefde & het respect voor zichzelf, zodat zij terug die zingeving in hun leven kunnen ervaren en als persoon kunnen blijven groeien.

Daarnaast wordt het voor MaMo duidelijk “welke droom hem heeft”. Niet alleen zet hij zich voor het goede doel in & brengt hij zijn boodschap van bewustwording & creatie naar het brede publiek doorheen geschrift, workshops & lezingen, hij komt tot het inzicht dat “onze jeugd, dé toekomst” is en MaMo wil hen onvoorwaardelijk helpen hun volledige potentieel te kunnen bereiken.