Creativiteit & Acceptatie

Creativiteit & Acceptatie

Vraag jij jezelf WEL eens af ?

  • Waarom je de dingen doet zoals je ze doet?
  • Of jij wel degelijk de juiste job hebt?
  • Waarom je niet iets anders gestudeerd hebt?
  • Wat is er van je hobby’s uit je jeugd overgebleven is? Wat is er allemaal van ‘afgepeld’ en waarom?
  • Hoe de wereld er zou uit zien als we allemaal wat meer het achterste van onze tong zouden laten zien?
  • Wat het nu is dat je iedere dag vooruitduwt?

WELL, I HAVE NEWS 4U !

We worden als mens geboren met een groot geschenk dat creativiteit noemt. In de periode tussen kind en volwassene wordt ons steeds gezegd wat en hoe we iets moeten doen en dát we het moeten doen. Waarom? Daarom!

School is hier de basis van. Langzaam wordt onze creativiteit afgepeld zodat we gaan kiezen voor een job die niet zo lastig is. We leven uiteindelijk het leven dat de maatschappij van ons verwacht i.p.v. voor onszelf te leven.

Dit is de reden waarom zovelen zich voor hun 30ste leeg voelen en nog steeds het gevoel hebben geen richting te hebben gegeven aan hun leven. Men begint zich vragen te stellen zoals; “Wie ben ik?”, “Waar houd ik van?”, “Waar ben ik goed in?”, “Wat heeft de wereld nodig en welke is mijn rol hierin?”, …

De prestatiedruk ligt zo hoog in onze maatschappij dat er geen tijd en& ruimte wordt genomen om na te denken, te brainstormen, te experimenteren zonder te oordelen. In de huidige wereld is de enige manier om jezelf te onderscheiden van de rest door tegen de stroom in te gaan, door beroep te doen op je creativiteit, door oplossingen te zien i.p.v. problemen.

Creativiteit heeft vele krachten. Het maakt uw leven leuk, het geeft u drive bij het opstaan iedere dag, het duwt uw passie vooruit, het connecteert de zaken die je uit het oog verloren hebt.

WHAT CAN eNeLPee DO 4 U ?

eNeLPee begeleidt jou in het zoeken naar jouw paswoord tot herstel van je creativiteit, maakt je duidelijk hoe jij functioneert en communiceert en biedt jou technieken aan om hierin jouw gewenste veranderingen te realiseren.

Acceptatie van de leegte speelt hier een sleutelrol in. Alle technieken die hiervoor gebruikt worden, zijn wetenschappelijk ondersteund en worden op een liefdevolle en respectvolle manier duidelijk gemaakt en met onderlinge toestemming toegepast. In hoofdzaak gaat dit via het gesproken woord. De basis hiervan wordt uitgelegd in de rubriek coaching …